top of page

Focus valmennus

Keskittyminen avainasemassa. Yksilövalmennuksessa et pelkästään harjoita itsellesi vahvaa fysiikkaa, vaan mukana on myös mielesi kehittäminen vahvaksi.
 

Focus valmennus rakentuu sinun arvojesi määrittelemisestä, nousujohteisesta fyysisestä harjoittelusta, keskittymisestä ja läsnä olemisesta, sekä erilaisista hengitys- ja  rentoutusharjoituksista. Harjoitukset alkavat aina rauhallisella liikkuvuus- ja kehonhallinta harjoitteilla. Tästä siirrytään voimaharjoittelu osioon ja lopuksi rauhoitamme kehon sekä mielen ja teemme keskittymis- ja hengitysharjoituksia.
 

Miksi Focus valmennus?


Tämä valmennus on sinulle, jos koet olevasi stressaantunut tai yksinkertaisesti koet, että aikasi ei riitä harjoittelulle. Valmennuksen avulla opit huomaamaan, kuinka arvojesi määrittäminen auttaa sinua tekemään elämässäsi tietoisia, parempia valintoja ja tätä kautta käyttämään aikasi tehokkaammin. Valmennuksen tavoitteena on yksinkertaisesti auttaa fyysisen ja osaksi psyykkisen harjoittelun avulla sinusta vahvempi ja hyvinvoivampi ihminen.

Jos koet, että voit parantaa elämänlaatuasi tämänlaisen valmennuksen avulla
, ota yhteyttä!

yv_2.jpg
yv_1.jpg
1.Slider2.jpg
Yksilövalmennus
Asset 7.png

by Mikko Laitinen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kalevankatu 47 C 38,
00180 Helsinki


+358 45 350 6444
 

focusprfrmance@gmail.com

Laita viesti Mikolle

Kiitos viestisi!

bottom of page