top of page

Street workout

Jos olet aina halunnut oppia muscle upin tai vaikkapa ihmislipun, olet tullut oikeaan paikkaan.

Street Workoutissa yhdistyvät kehonhallinnalliset liikkeet, eli erilaiset dynaamiset temput tangoilla, kuten eriasteiset pyörähdykset: 360 asteen pyörähdys tangolla tai erilaiset voltit. Lisäksi siihen yhdistyy staattista voimaa vaativat liikkeet, kuten ihmislippu ja erilaiset vaakaliikkeet (mm. etunojavaaka = planche). Street Workoutissa korostuu vahvasti ylävartalon sekä keskivartalon voima ja hallinta. Lajin alkuperästä ja harjoittelusta voit lukea tarkemmin tästä. 

Hurjasta esittelystä huolimatta Street Workoutin voi aloittaa kuka vain. Perusliikkeisiin kuuluvat erilaiset punnerrukset ja leuanvedot, dippipunnerrukset, käsilläseisonta ja sen variaatiot, kyykyt (mm. pistoolikyykky) sekä monipuoliset vatsalihasliikkeet (mm. toes to bar). Kaikille näille löytyy vielä kevyemmät versiot, mm. leuanvetoa voi harjoitella kehonpainosoudulla. Pistoolikyykystäkään ei tarvitse aloittaa, sillä alaraajojen voimaa voi kehittää erilaisilla kyykky-, ja askelkyykkyliikeillä. Lajin paras puoli on se, että voit harrastaa sitä missä ja milloin vain.

Street Workoutin hyviä puolia on, että sen avulla opit tunnistamaan miten kehosi käyttäytyy, opit hallitsemaan ja tuntemaan kehoasi, etkä enää tarvitse painoja tai muita välineitä, jotta voit kehittää lihasvoimaa tai kasvattaa lihasmassaasi.

Street Workoutin turvallisen ja nousujohteisen harjoittelun voit aloittaa myös minun kanssani, ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja aloitetaan harjoittelu yhdessä!

sw_2.jpg
sw_3.jpg
1.Slider3.jpg
Street Workout
Asset 7.png

by Mikko Laitinen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kalevankatu 47 C 38,
00180 Helsinki


+358 45 350 6444
 

focusprfrmance@gmail.com

Laita viesti Mikolle

Kiitos viestisi!

bottom of page