top of page

aamutreeniT

Aamut haltuun – treeni: Keho, mieli, hengitys
 

Ota koko päivä ja elämäsi haltuun energisoivalla aamurutiinilla.

Aamutreenit sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehonpainoharjoittelusta ja haluavat ottaa aamunsa heti haltuun! Treenit vedetään mahtavassa ja energisessä porukassa, ja päiväsi lähtee välittömästi käyntiin ja olet heti aamulla virkeänä töissä ja valmiina päivään!  Ps. mikäli vietät lomaa, saat myös lomapäivästäsi tehokkaan ja sinulle jää rutkasti aikaa kaikkeen muuhun kivaan!

Treeneissä tehdään monipuolisesti erilaisia harjoitteita kehon painolla; vahvistetaan kehoa lihasvoimaharjoittelulla sekä huolletaan liikkuvuusharjoittelulla. Kaikki treenit ovat aina erilaisia! Mikon taustaa hyödyntäen treeneissä voi olla välillä mukana myös käsilläseisontaa ja muita erilaisia akrobaattisia liikkeitä. (Älä huoli, jos et osaa seisoa käsillä, kaikille löytyy aina oman tason harjoitusliikkeet)

Treenien jälkeen on vuorossa uinti sekä hengitysharjoitukset. Tämä viimeisteilee aamutreenit ja vahvistaa mielesi valmiiksi päivää varten.

Treenien lopuksi on aina tarjolla proteiinia sisältävä, raikas ja hedelmällinen smoothie -juoma, jotta kroppasi saa heti aamusta tarvittavat ravintoaineet!

Huom. Mikäli sinulla on jotakin kiputiloja, esim. alaselkä tai olkapääkipuja, otetaan nämä huomioon treenatessa! Älä anna kipujesi estää liikuttamasta kroppaasi.

Ilmoittaudu mukaan ja aloita aamusi entistä paremmin!

at_2.jpg
at_3.jpg
at_4.jpg

KEVÄT - SYYKSY
maanantai -  keskiviikko - perjantai 
klo 06.00 – 07.15


Hernesaarenranta 1, 00150 Helsinki.

Paikkana toimii Hernesaaressa sijaitsevat Street Workout ulkoliikuntatelineet.
Telineet löytyvät Löylyn ja Birgittan välistä,

Aika ja paikka

Asset 7.png

by Mikko Laitinen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kalevankatu 47 C 38,
00180 Helsinki


+358 45 350 6444
 

focusprfrmance@gmail.com

Laita viesti Mikolle

Kiitos viestisi!

bottom of page